top of page

Inschrijving 1 december 2023
te gast bij BRIK Boom

Wanneer
vrijdag 1 december 2023
8u tot 10u

Waar
BRIK Boom
Noeveren 67
2850 Boom

Picture1.png

Deze maand nodigt BRIK Boom de ondernemers uit om te komen netwerken op een culturele manier! Ontdek hoe een oude steenbakkerij is omgetoverd tot een bezoekerscentrum vol beleving en laat je meezuigen in het verhaal.

De gemeente Boom wordt vaak in één adem genoemd met Tomorrowland en baksteen. Eeuwenlang is de geschiedenis van deze gemeente aan de Rupel dan ook vervlochten en bepaald door deze nijverheid.

 

Toen Emabb in 2018 samen met het gemeentebestuur van Boom en Kempens Landschap het restauratie-dossier opstartte, deed ze dat in de eerste plaats om haar unieke verleden te delen met de toekomstige generaties. De site maakt immers deel uit van een beschermd dorpsgezicht. Ondertussen is sinds de openstelling in september 2022 er gelegenheid voor het mee-maken van waardevolle rondleidingen, maar ook de kans om gebruik te maken van de aanwezige binnen- en buitenruimtes om een event te organiseren op dit uniek stukje industrieel erfgoed.

Tijdens deze Open Coffee zullen er foto's genomen worden. Deze worden gebruikt ter promotie van volgende Open Coffees Aartselaar. Indien je niet op een foto wenst te staan, gelieve dit dan bij aankomst te melden aan de organisatie.

Schrijf je hier in vo
or dit gratis netwerkmoment:

Door inschrijving word je automatisch eveneens uitgenodigd voor de eerstvolgende Open Coffee. Je kunt je ten allen tijde uitschrijven.

Bedankt voor je inschrijving. Graag tot dan!

bottom of page