top of page

Inschrijving 3 april 2020

te gast bij

Hotel Ter Elst - Edegem

Wanneer

vrijdag 3 april 2020

8u15 tot 10u15

Waar

Hotel Ter Elst

Kattenbroek 1

2650 Edegem

TerElst.png

Deze maand nodigt Hotel Ter Elst de ondernemers uit om te komen netwerken. Hotel Ter Elst beschikt over:

 • Een auditorium voor maximaal 400 personen
   

 • Expo hall van 1000m². Deze ruimte is ideaal als beurs ruimte, plenaire zaal, personeelsfeesten, walking dinners,….. En combineerbaar met andere subzalen. Binnenrijden van wagens is perfect mogelijk. Een meeting voor 800 personen in theaterstijl of een walking dinner voor 950 personen kan perfect in de Expo Hall.
   

 • Ter Elst beschikt in het totaal over 19 ruime vergaderzalen die allemaal voorzien zijn van: individuele airco/verwarming, daglicht, beamer, scherm en flipchart. De opstelling kan voorzien worden volgens uw wensen.
   

 • 2-Meet is een aangename vernieuwde vergaderzaal die last-minute per uur kan gehuurd worden voor interviews, gesprekken, meetings of tijdens het opladen van uw elektrische wagen.
   

 • 53 ruime kamers van 32m², 4 suites en 1 appartement.
   

 • Er zijn 400 gratis parkeerplaatsen (buiten en ondergronds), 18 superchargers en 3 universele laadpunten. Het hotel is vlot bereikbaar, slechts 5 minuten van de Antwerpse ring, vlak aan de E19 en de A12.

Tijdens deze Open Coffee zullen er foto's genomen worden. Deze worden gebruikt ter promotie van volgende Open Coffees Aartselaar. Indien je niet op een foto wenst te staan, gelieve dit dan bij aankomst te melden aan de organisatie.

Schrijf je hier in voor dit gratis netwerkmoment:

Bedankt voor de inschrijving.

Graag tot dan!

bottom of page